Hotels in Key West

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Key West. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Amerika. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Key West? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Key West, 24 North Key West Hotel

Het 24 North is een mooi, tropisch resort met zwembad en veel faciliteiten, zoals een restaurant, bar, souvenirwinkel en poolbar.

Key West, Havana Cabana

Een sfeervol hotel met een Cubaans tintje. U proeft de Cubaanse sfeer zodra u de lobby binnenstapt alsook in de kamers van het hotel. 

Key West, La Concha Hotel & Spa

Het La Concha Hotel is ons favoriete hotel op Key West. Het is gelegen midden in Old Town, aan de bruisende straat Duval Street.

Key West, The Gates Hotel Key West

In The Gates Hotel zult u zich zeker thuis voelen. In dit kleinschalige hotel hangt een heerlijke, ongedwongen sfeer met een tropisch tintje.

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
Astrid bij Key West
Astrid
Noord-Amerika is in alles spectaculair en afwisselend! Het gevoel van vrijheid tijdens een rondreis maakt het mijn favoriete bestemming.
Contact met Astrid
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara