Atlanta, Inn at the Peachtrees

Amerika

Een eenvoudig hotel met een uitstekende ligging, namelijk in downtown Atlanta. U wandelt in 10 minuten naar belangrijke bezienswaardigheden, zoals het Georgia Aquarium en World of Coca-Cola. Het hotel is eenvoudig ingericht en heeft een gezellige binnenplaats. U kunt uw huurauto tegen betaling in de parkeergarage van het hotel zetten. 

Locatie

Dit hotel heeft een prettige ligging, namelijk in downtown Atlanta. In de directe omgeving van het hotel treft u veel restaurants, bars en winkels. In 10 minuten wandelt u naar belangrijke bezienswaardigheden zoals het Georgia Aquarium en World of Coca-Cola.

Accommodatie

De kamers van de Inn at the Peachtrees zijn eenvoudig ingericht en beschikken over airconditioning, een televisie, een koffiezetapparaat en een eigen badkamer.

 

Er zijn veel verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de kamers zijn niet enorm groot en alle kamers voldoen prima. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uitgaat naar een kamer met één kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee doublesize bedden (twee twijfelaars).

Voorzieningen
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Fitnesscenter   
  • Parkeergelegenheid (tegen betaling)
  • Geen zwembad
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën