Charleston, Holiday Inn Historic District

Amerika

Een prima uitvalsbasis voor uw verblijf in Charleston. De ligging is ideaal, namelijk midden in het historische centrum. De uitstraling van het hotel is wat zakelijk. Toch is er in de inrichting veel gebruik gemaakt van warme tinten en zult u zich hier snel thuis voelen. Het hotel beschikt over een zwembad, restaurant en bar.

Locatie

Het hotel heeft een centrale ligging midden in het Historic District van Charleston. Op loopafstand treft u veel bezienswaardigheden, zoals het Marion Square Park. Binnen 1 minuut staat u al op King Street met veel gezellige restaurants en bars. In ongeveer 20 minuten wandelt u naar het punt vanwaar de boot vertrekt naar Fort Sumter.

Accommodatie

Het hotel beschikt over 120 kamers, gelegen over 5 verdiepingen. Ondanks dat het hotel valt onder de Holiday Inn-keten, heeft het wel een warme uitstraling. In de inrichting is veel gebruik gemaakt van warme natuurtinten. De kamers beschikken allemaal over airconditioning, een televisie, een koelkastje, een koffiezetapparaat en een eigen badkamer.

 

Er zijn veel verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de kamers zijn niet enorm groot en alle kamers voldoen prima. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uitgaat naar een kamer met één kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee queensize bedden (twee twijfelaars).

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant en bar
  • Zwembad          
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid (tegen betaling)
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën