Atlanta, Fairfield Inn & Suites Atlanta Airport North

Amerika

Een comfortabel hotel vlakbij de internationale luchthaven van Atlanta. Perfect voor uw eerste of laatste nacht in het diepe zuiden van Amerika. Het hotel is ook een prima uitvalsbasis voor de bezienswaardigheden van Atlanta. Het centrum van de stad, met attracties zoals het Georgia Aquarium en World of Coca-Cola, ligt op een kwartier rijden van het hotel. Verder beschikt het hotel over een restaurant, fitnesscenter en buitenzwembad.

Locatie

Dit hotel ligt bij de internationale luchthaven van Atlanta, handig als u net aankomt of vertrekt vanaf dit vliegveld. Naar het centrum rijdt u in een kwartiertje, daarom is dit hotel ook een prima uitvalsbasis om de bezienswaardigheden van Atlanta te bekijken. U kunt uw huurauto gratis parkeren bij het hotel.

Accommodatie

Het hotel beschikt over comfortabele kamers, welke voorzien zijn van airconditioning, een televisie, koelkastje, koffiezetapparaat en eigen badkamer.

 

Er zijn veel verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de kamers zijn niet enorm groot en alle kamers voldoen prima. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uitgaat naar een kamer met één queen/kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee doublesize bedden (twee twijfelaars).

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Zwembad          
  • Airconditioning
  • Fitnesscenter
  • Gratis parkeergelegenheid
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën