Grand Teton National Park, Colter Bay Village

Amerika

Uw auto is volgeladen met buitensportspullen. De familie is klaar voor het avontuur. Als u op zoek bent naar dat Instagram-waardige moment in een berghut bij een prachtig meer, dan is Colter Bay Village de plek voor u om te verblijven!

Locatie

Grand Teton is een ideaal wandelgebied. Maar naast wandelpaden is Colter Bay Village een centrum voor outdooractiviteiten, waaronder paardrijden. Of maak een cruise op het meer of waag een poging om een vis aan de haak te slaan.  

Dit hotel ligt vlak bij Colter Bay Indian Arts Museum en Leeks Marina. Ook de Kapel van het Heilig Hart is eenvoudig te bereiken vanaf Colter Bay Village.

Accommodatie

Colter Bay Village bruist van de activiteit aan de oevers van Jackson Lake. Het is de thuisbasis van 166 authentieke Jackson Hole homestead cabins (authentieke hutten) die hierheen zijn verplaatst en zijn gerenoveerd naar de normen van vandaag. Elke rustieke hut heeft informatie zijn eigen lokale geschiedenis en verhalen weergegeven voor uw leesplezier. Naast de hutten vindt u een algemene winkel, museum, wasserette en een jachthaven die alles biedt van kanoverhuur tot cruises op het meer en begeleide vistochten.

De inrichting van de hutten is eenvoudig. Er is veel hout gebruikt.

Er zijn veel verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de kamers zijn niet enorm groot en alle kamers voldoen prima. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee Queensize bedden (twee twijfelaars). Deze keuze heeft u in bijna ieder Amerikaans hotel. Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen bijna in alle hotels in één kamer met twee Queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant (pizzeria)
  • Bar        
  • Buitenzwembad
  • Wasserij
  • Parkeergelegenheid
  • Barbecues
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën