Medora, Badlands Motel

Amerika

Dit motel ligt in de prachtige Badlands bij Medora. Proef een typerende fondue uit deze regio, maak een wandeling door de ruige Badlands of verken de omgeving te paard.

Locatie

Het Badlands Motel ligt in het centrum van de stad, dicht bij de leukste winkels, eetgelegenheden en attracties.

Een klein stukje vanaf de hoofdweg, aan de oostkant van de stad Medora, ligt het Badlands Motel. Slechts een paar blokken rijden en de zuidelijke ingang van het Theodore Roosevelt National Park nodigt u uit om de Dakota Badlands te zien. Dit nationale park is vernoemd naar de 26e Amerikaanse president. Theodore Roosevelt National Park is de droom voor iedere natuurliefhebber en biedt fantastische fiets- en wandelpaden. Wilde dieren, waaronder bizons, herten, prairiehonden, wilde paarden en adelaars zijn er in overvloed. Bekijk Painted Canyon en sta versteld van het natuurschoon. Maak een ritje te paard in de Badlands.

Accommodatie

Er zijn 114 motelkamers in het Badlands Motel. Het is echt zo’n gebouw, zoals u uit de film kent. Grenzend aan het motel is een groot, verwarmd buitenzwembad (open juni-augustus, als het weer het toelaat), een rotsklimmuur, een trampoline en een midgetgolfbaan, waardoor de gasten genoeg te doen hebben op en naast het motel!              

Er zijn twee restaurants, waaronder een typisch pitchfork steak fondue restaurant voor een echt wild west diner.

In iedere kamer is airconditioning, een koffiezetapparaat, een koelkast, haardroger, wifi, een kluisje en televisie. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uitgaat naar een kamer met één kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee queensize bedden (twee twijfelaars). Deze keuze heeft u in bijna ieder Amerikaans hotel. Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen bijna in alle hotels in één kamer met twee queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurants      
  • Buitenzwembad             
  • Winkeltje
  • Parkeergelegenheid
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën