Hotels in Atlanta

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Atlanta. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Amerika. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Atlanta? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Atlanta, Atlanta Marriot Marquis

Een groot hotel met een luxe uitstraling. Vanaf de lobby kijkt u in het atrium maar liefst 46 verdiepingen omhoog, een indrukwekkend gezicht.

Atlanta, Hotel Indigo Atlanta Airport

Een zeer comfortabel hotel vlakbij de internationale luchthaven van Atlanta en een prima uitvalsbasis voor de eerste of laatste nacht van uw vakantie. 

Atlanta, Inn at the Peachtrees

Eenvoudig hotel met een uitstekende ligging in downtown Atlanta. U wandelt in 10 minuten naar bezienswaardigheden, zoals het Georgia Aquarium en World of Coca-Cola.

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
Astrid bij Key West
Astrid
Noord-Amerika is in alles spectaculair en afwisselend! Het gevoel van vrijheid tijdens een rondreis maakt het mijn favoriete bestemming.
Contact met Astrid
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara