Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Kwart dag

De start van de tour is direct naast de Delaware-rivier, met uitzicht op New Jersey en de Benjamin Franklin-brug. Langs de waterkant kunt u wennen aan de segway en zelfvertrouwen opbouwen. De gids neemt de tijd om alles goed uit te leggen, zodat u daarna veilig kunt genieten van uw tour. Rij vervolgens naar Race Street en door het historische district. U passeert verschillende hoogtepunten, waaronder Elfreth's Alley, het Betsy Ross House, Franklin's Grave en Independence Hall. In de prachtige wijk Society Hill is de architectuur van de statige woningen een lust voor het oog. De geuren uit de vele restaurants onderweg prikkelen uw zintuigen.

 

Steek de Avenue of the Arts over op weg naar Rittenhouse Square en slinger vervolgens door de wijk Fitler Square naar de rivier de Schuylkill. Het landschap verandert terwijl u zich een weg baant langs de paden van de Schuylkill Banks met de talloze hardlopers, wandelaars en fietsers. U gaat richting het Philadelphia Museum of Art.

 

Het standbeeld van Rocky siert het gebied onderaan de beroemde trappen waar hij in 1976 liep. Misschien laat uw gids u de trap even op rennen voordat u naar de Benjamin Franklin Parkway gaat. Hier vindt u het beeld Thinker van Auguste Rodin en de beroemde Barnes Foundation, evenals Logan Circle. Uw gids neemt u mee naar enkele van de achterafstraatjes richting de Pennsylvania Academy of Fine Arts, Chinatown, Old City en terug naar het hoofdkantoor van Philly by Segway. Deze excursie is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

 

De excursie is op samen met andere reizigers.

Inclusief: Engelssprekende gids, helm, uitleg gebruik segway, foto’s achteraf per mail.