Van Verre brengt je verder

Van Verre biedt verre reizen op maat aan naar Azië, Afrika, Noord-Amerika en Latijns-Amerika. Een reis is voor iedere klant anders. U treft vele voorbeelden van prachtige verre reizen en bouwstenen aan. U wilt net wat anders, geen probleem, alles is mogelijk. Onze landendeskundigen reizen zelf regelmatig naar hun bestemming om zo voor u een mooie rondreis te kunnen samenstellen.

Een glimlach van een Javaan

De CO2-uitstoot van uw reis wordt voor 100% gecompenseerd

Daarnaast planten wij voor iedere geboekte nacht een boom

Reizen en het coronavirus
Wij begrijpen heel goed dat de huidige situatie rondom het coronavirus vragen op kan roepen over uw reis(plannen). Daarom hebben we de belangrijkste vragen en informatie voor u op een rijtje gezet. Lees deze gerust door. Heeft u nog verdere vragen? Wij staan u graag te woord.

Familiereizen bij Van Verre

Bekijk de reizen

Wie is Van Verre?

Ons verhaal

Waarom uw reis door Van Verre laten verzorgen?

Wij zijn een verre reizen specialist. Onze verre reizen naar Azië, Afrika, Noord-Amerika en Latijns-Amerika zijn privé-vakanties. U reist dus met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! U stopt wanneer u wilt, u kunt op uw gemak foto’s nemen of een wandeling door een dorpje of in de natuur maken. De routes bepaalt u zelf van te voren, in overleg met een van onze landendeskundigen.

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Dichterbij de mensen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsreizen
  • Deskundigheid
Chantal1
Wij helpen u graag met uw reisplannen
Onze specialisten hebben alle plekjes gezien en adviseren u graag uit eigen ervaring, 0299-475083
Neem contact met mij op