Wij bellen u terug

Vindt u het prettig om met één van onze landendeskundigen uw reisplannen te bespreken? Dat kan. Vul uw gegevens hiernaast in en wij bellen u terug.

(maandag t/m vrijdag, van 09.00-17.30 uur). 

Vul hier niets in a.u.b.
Sluiten

De mensen achter Van Verre

Reizen vormt voor de meeste medewerkers een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden (en dat is bepaald geen straf). Want Van Verre biedt alleen bestemmingen aan, die we uit eigen ervaring kennen. We werken met landendeskundigen, die hun bestemmingen goed kennen, zoals de hotels die we aanbieden. De mensen, die bij ons werken, hebben iets met Azië en dat is te merken.

 

We stellen ons voor:

 

Irene Dijkstra

Product Manager   

 

De wereld is zo prachtig. Heel veel indruk heeft de Baliemvallei op Irian Jaya op mij gemaakt. Het is echt alsof je in de tijd terugreist. Zowel de natuur als de bijzondere mensen vergeet je nooit meer. Het varkensfeest waarbij tientallen Papua's in traditionele kleding dansen en zingen was een absoluut hoogtepunt. De bestemmingen die Van Verre aanbiedt blijven uitdagingen bieden; je raakt er echt nooit uitgekeken! Ik ben bij Van Verre verantwoordelijk voor het aansturen van de Indonesië-afdeling. 

   
 

Renée Bulthuis

Landendeskundige

 

Ik ben sinds 2011 werkzaam bij Van Verre voor de verkoop en afhandeling van boekingen voor de bestemming Indonesië. Ik heb al prachtige reizen naar Sumatra, Java, Bali en Flores mogen maken. Mijn favoriete eiland is Flores. Het is nog niet zo toeristisch en de bevolking wilt graag een praatje met je maken en samen met je op de foto. Bij Van Verre heb ik ook de verantwoording over alles wat met vluchten te maken heeft. Mocht u dus op zoek zijn naar alleen een los ticket, dan kunt u ook bij mij terecht.

 

   

Chantal Heere

Landendeskundige

 

Verhalen van mijn vader van vroeger over het mooie Papua trokken al jaren mijn aandacht naar het mooie Indonesië. In 1996 voor het eerst op reis naar Papua en de Sunda eilanden om te proeven van dit boeiende land. Sindsdien heb ik nog veel meer mooie reizen in Azië gemaakt. Met mijn ruime reiservaring hoop ik u enthousiast te maken voor een onvergetelijke reis.

 

 

Linuccia Bakker

Landendeskundige  

 

Na prachtige reizen te hebben gemaakt naar Sumatra, Java en Bali, heb ik inmiddels mijn hart verpand aan Indonesië. Ik adviseer klanten die reisplannen hebben naar deze eilanden en werk het reisvoorstel uit. Ik verzorg de reizen van het begin tot het eind. Ik wil in de toekomst zeker nog meer reizen maken naar Indonesië!

 

 

 

Michelle Uittenbosch

Landendeskundige

 

Voor Van Verre heb ik een prachtige reis over Java, Bali en Lombok mogen maken. Indonesië is een geweldig land dat zoveel te bieden heeft, elk eiland is anders. De prachtige natuur maar ook de bijzondere cultuur waar wij als Nederlanders altijd een speciale band mee zullen hebben. De onderwaterwereld vond ik ook prachtig! Ik vind het een uitdaging om samen met u een prachtige reis samen te stellen, waardoor u, net zoals ik, van Indonesië gaat houden.

 

 

 

Wilma van Ittersum

Landendeskundige  

 

Indonesië heeft mijn hart gestolen. Elk eiland is anders. De vriendelijke bevolking, de prachtige natuur en het heerlijke eten zorgen voor een onvergetelijke reis. Mijn persoonlijke favoriet is een jungletrekking in Bukit Lawang. Adembenemend om te zien hoe de orang oetans door de bomen zwieren. De onderwaterwereld fascineert mij ook enorm. Ongelooflijk wat er allemaal onderwater leeft. Tijdens mijn duiken op Gili Trawangan zwommen er zeeschildpadden onder ons door.  Onlangs  heb ik ook Hong Kong en West-Maleisie toe kunnen voegen aan mijn bezochte bestemmingen. Weer heel anders dan Indonesië, maar ook absolute aanraders! Ik geniet van het klantcontact en ik ben dan ook pas tevreden als uw reis helemaal naar wens is.

   
 

Esther Kuilman

Landendeskundige

 

Mijn favoriete bestemming is Thailand  en dan met name het prachtige noorden, waar de mensen zo vriendelijk zijn en alles voor je doen. De natuur is geweldig met de imposante olifanten en watervallen. Chiang Mai is ook een geweldige stad omdat je hier alles hebt en het heel gezellig is! De leukste reizen zijn de reizen waarbij klanten met plaatsen/eilanden komen waar je nog niet van gehoord hebt; de nog onontdekte juwelen. Ik heb laatst een reis mogen samenstellen voor klanten die naar een nationaal park gingen wat niet veel door toeristen wordt aangedaan en een eilandje waar maar één eco resort is. Zulke aanvragen zijn heel leuk, want je leert er zelf veel van en je krijgt er ontzettend veel inspiratie door. 

 

Jur Nijman

Directeur en landendeskundige  

 

Reizen is mijn grootste hobby. Als mede-eigenaar van Van Verre heb ik al vele malen Thailand, Cambodja, Maleisië en Indonesië bezocht tijdens zowel inspectiereizen als vakanties. Ik ben verantwoordelijk voor de totstandkoming en het onderhoud van onze website. Ook de marketing behoort tot mijn verantwoordelijkheid. Dankzij mijn uitgebreide reiservaring kan ik u goed adviseren bij uw reisplannen.

 

Emmy Nijman

Directeur en oprichter van Van Verre, tevens landendeskundige  

 

Al 26 jaar werk ik met veel plezier in de reiswereld, waarbij al die jaren het verre oosten het reisdoel is geweest. In 2000 heb ik Van Verre opgericht en heb ik het met alle mensen om mij heen tot bloei gebracht. Ik vind het geweldig om ervoor te zorgen dat uw reis voldoet aan uw wensen, zodat u ook Azië in uw hart sluit.


Historie en allure Van Verre

Walvisvaarders gingen ons voor. Van Verre is gevestigd in een historisch pand, halverwege de 18de eeuw gebouwd door een koopman, rijk geworden met de vangst op walvissen. Het voormalige patriciershuis heeft drie verdiepingen.

 

Tot voor kort diende het als gemeentehuis; nog steeds worden er in de prachtige trouwzaal op de begane grond huwelijken gesloten. Met uitzondering van deze unieke zaal is het hele gebouw in gebruik door Van Verre.  

 

 

Onze klanten ontvangen wij beneden in de voormalige bodekamer. Op de eerste etage zijn de ruimten hoog, zoals in een chique huis hoorde. De tweede etage is de voormalige zolderverdieping. De historische kasten, keurig genummerd, vormen een absolute blikvanger. Ook de vroegere klerkenkasten (men stond te schrijven, van 'arbo' had men toen nog geen weet) verkeren nog in de oude staat. Wij zijn er trots op in zo'n historische omgeving te werken.