Wij bellen u terug

Vindt u het prettig om met één van onze landendeskundigen uw reisplannen te bespreken? Dat kan. Vul uw gegevens hiernaast in en wij bellen u terug.

(maandag t/m vrijdag, van 09.00-17.30 uur). 

Vul hier niets in a.u.b.
Sluiten

Bouwsteen 6: Mandalay, Brits verleden en trein

Inleiding

De trein mindert vaart bij de enorme brug over de Goitek-kloof, spannend. Stapvoets schuifelt hij de overspanning op. Het hoogtepunt van de bijna 5 uur durende treintocht door het landelijke gebied ten oosten van Mandalay en Pyin Oo Lwin. Ook het bezoek aan het redelijk koele Pyin Oo Lwin, het vroegere Maymyo is interessant, met name vanwege het Britse koloniale verleden. In Mandalay bezoekt u, buiten de stad zelf, de koningssteden rondom. Een rijke reis!

  

 

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Birma (Myanmar). Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door. We passen uw reis graag aan uw wensen aan. Als u ergens langer of korter wilt verblijven, dan passen wij dit voor u aan. De reis kent geen vaste vertrekdata. 

 

Programma van dag tot dag

Dag 1   Mandalay

Dag 2   Mandalay

Dag 3   Mandalay

Dag 4   Pyin Oo Lwin

Dag 5   Mandalay, einde

 

Accommodaties

We boeken goede hotels, daar waar mogelijk. In deze reis hebben wij een selectie gemaakt. Als u een ander hotel wilt tijdens de reis: geen probleem, wij passen dit graag in een offerte voor u aan. Wij bieden alle goede hotels aan, zie Hotels in de menubalk. 

 

Vervoer en gidsen

U heeft overal tijdens transfers, overland reizen en excursies een privé-auto of minibusje met chauffeur. De chauffeur heeft dezelfde beschrijving als u, u bezoekt dus alles wat er in uw programma staat; wilt u afwijken: geen punt, het is uw reis. Wilt u een gids er (gedeeltelijk) bij? Geen punt, we voegen de meerprijs hiervoor erbij.   

 

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu twee of twintig personen (of meer) is, het is dus een privéreis.

Meer informatie of een offerte?

Meer informatie of een offerte?

Per telefoon

Belt u ons gerust op het volgende nummer:

0299-475083

 

Per e-mail

Gebruikt u hiervoor bij voorkeur ons offerteformulier

Persoonlijk langskomen

Wilt u langskomen om uw reiswensen te bespreken? U bent van harte welkom. Maakt u even een afspraak, dan kunnen de landendeskundigen ruim de tijd voor u nemen.

 

Klik hier voor ons adres en routebeschrijving.