Wij bellen u terug

Vindt u het prettig om met één van onze landendeskundigen uw reisplannen te bespreken? Dat kan. Vul uw gegevens hiernaast in en wij bellen u terug.

(maandag t/m vrijdag, van 09.00-17.30 uur). 

Vul hier niets in a.u.b.
Sluiten

Bouwsteen 5: Vat Phou cruise

Inleiding

 

U bezoekt de hoogtepunten van Zuid-Laos tijdens deze drie daagse cruise aan boord van een  prachtig drijvend teak hotel genoemd de Vat Phou. U start in Pakse en vaart over de Mekong en bezoekt de beroemde Khmer tempelcomplex Vat Phou. Laat u betoveren door de schoonheid van het paradijs van de “4000 eilanden”. Na een bezoek aan het grootste eiland Khong eiland bezoekt u tevens de eilanden Done Khone en Don Det. De breedste waterval ter wereld de Khone Papheng watervallen zijn erg indrukwekkend en als u geluk heeft kunt u de zeldzame irrawaddy dolfijnen spotten. Het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan als u de kennis maakt met de minderheden van Zuid-Laos zoals de Lao Loum. Deze cruise voert langs de schatten van Zuid-Laos en zal een onvergetelijke ervaring achter laten.

 

Maatwerk

Deze bouwsteen is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Laos. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen.  

 

 

 

Programma per dag 

Dag 1     Pakse- Champasak- Vat Phou

Dag 2     Huei Thamo- Oum Moung Temple- Khong Eiland

Dag 3     Khong Eiland- Ban Veuthong- Khone Eiland- Pakse

 

Tips

  • Deze bouwsteen kunt u goed combineren met een bezoek aan Noord-Laos.
  • Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw ontdekkingsreis door Azie voort te zetten en bijvoorbeeld verder te reizen naar Cambodja.
  • Deze bouwsteen kan ook in omgekeerde volgorde worden uitgevoerd, het schip vaart van Pakse naar Ban Veuthong, een paar dagen later met andere passagiers vanaf Ban Veuthong naar Pakse; zelfs ter plekke kan het zijn dat de route omgekeerd wordt gevaren, in tegenstelling tot de bevestiging in de reisbescheiden; dit is vaak afhankelijk van de lokale omstandigheden.

 

Accommodaties

Tijdens deze dagen slaapt u op de boot.

 

Vervoer

U deelt tijdens deze dagen het vervoer met andere deelnemers.

 

Aantal deelnemers

Tijdens uw reis met de Vat Phou boot reist u met andere reizigers.

Verder zijn de reizen met Van Verre privé, met uw eigen gezelschap, of dat nu uit twee of twintig personen (of meer) bestaat.

Meer informatie of een offerte?

Meer informatie of een offerte?

Per telefoon

Belt u ons gerust op het volgende nummer:

0299-475083

 

Per e-mail

Gebruikt u hiervoor bij voorkeur ons offerteformulier

Persoonlijk langskomen

Wilt u langskomen om uw reiswensen te bespreken? U bent van harte welkom. Maakt u even een afspraak, dan kunnen de landendeskundigen ruim de tijd voor u nemen.

 

Klik hier voor ons adres en routebeschrijving.