Wij bellen u terug

Vindt u het prettig om met één van onze landendeskundigen uw reisplannen te bespreken? Dat kan. Vul uw gegevens hiernaast in en wij bellen u terug.

(maandag t/m vrijdag, van 09.00-17.30 uur). 

Vul hier niets in a.u.b.
Sluiten

Bouwsteen 4: Luang Say cruise en Kamu lodge

Inleiding

Met een authentieke boot vaart u vanaf de grens met Thailand naar Luang Prabang. U vaart over de beroemde Mekong. De eerste overnachting is in een lodge op palen gebouwd in het dorp Pakbeng. Hiervandaan heeft u prachtig uitzicht over de rivier, vooral tijdens zonsondergang. Uw tweede overnachting is minstens zo uniek. De Kamu Lodge is wat eenvoudiger maar een geweldige ervaring. Men kan deze plek alleen per boot bereiken. U slaapt in een ingerichte safaritent. Tijdens deze tocht maakt u kennis met de vriendelijke lokale bevolking en bezoekt u plekken waar nauwelijks toeristen komen. Via de bekende Pak Ou grotten reist u verder aan boord van andere lokale boot naar de vroegere koningstad Luang Prabang. Met deze reis neemt u bijzondere herinneringen mee naar huis. Laos is nog puur en ongerept.   

 

Maatwerk

Deze bouwsteen is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Laos. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, wij passen de reis graag aan op uw wensen.

 

Programma per dag

Dag 1     Thai/Laotiaanse grens - Pakbeng

Dag 2     Pakbeng- Kamu Lodge

Dag 3     Kamu Lodge- Luang Prabang 

 

Tips

  • Deze bouwsteen kunt u goed combineren met een bouwsteen in het noorden van Thailand, zoals de hoogtepunten van de Gouden Driehoek.
  • Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw ontdekkingsreis door Laos voort te zetten.
  • Deze bouwsteen kan ook in omgekeerde volgorde, let wel op de afvaartdagen.

 

Accommodaties

Tijdens deze dagen is er geen keuze in hotels mogelijk. Zie ook tabje Hotels.

 

Vervoer

Deze bouwsteen is gecombineerd met andere reizigers.

 

Aantal deelnemers

Tijdens uw verblijf en reis met de Luang Say cruise deelt u deze met andere reizigers. Net als de transfers. Verder reist u met Van Verre met uw eigen gezelschap, of dat nu uit twee of twintig personen (of meer) bestaat.

Meer informatie of een offerte?

Meer informatie of een offerte?

Per telefoon

Belt u ons gerust op het volgende nummer:

0299-475083

 

Per e-mail

Gebruikt u hiervoor bij voorkeur ons offerteformulier

Persoonlijk langskomen

Wilt u langskomen om uw reiswensen te bespreken? U bent van harte welkom. Maakt u even een afspraak, dan kunnen de landendeskundigen ruim de tijd voor u nemen.

 

Klik hier voor ons adres en routebeschrijving.