Wij bellen u terug

Vindt u het prettig om met één van onze landendeskundigen uw reisplannen te bespreken? Dat kan. Vul uw gegevens hiernaast in en wij bellen u terug.

(maandag t/m vrijdag, van 09.00-17.30 uur). 

Vul hier niets in a.u.b.
Sluiten

Rondreizen Sumatra

De onderstaande Sumatra reizen zijn voorbeelden van rondreizen en routes over Sumatra, die wij zelf heel mooi vinden. Het is natuurlijk altijd mogelijk om deze Sumatra reizen door ons aan te laten passen aan uw wensen. Laat u inspireren door het onderstaande aanbod van een rondreis Sumatra.

PRIVE-RONDREIZEN:
Dit zijn complete reizen, vanaf Nederland en terug. Ook deze rondreizen, altijd op privé-basis, kunnen we natuurlijk nog aanpassen aan uw wensen.

BOUWSTENEN:
Bouwstenen zijn reizen van een aantal dagen en kunnen aan elkaar gekoppeld worden tot een complete reis. Ook de meeste bouwstenen kunnen we aanpassen aan uw reiswensen.

EXCURSIES:
Excursies zijn altijd een halve dag of een hele dag.

Rondreis 1: Hoogtepunten van Sumatra

16 dagen

Een intensieve kennismaking met het boeiende eiland Sumatra tijdens deze rondreis. U bezoekt de orang-oetans, de Batakkers rondom het mooie Tobameer, de Minangkabauers met hun wonderlijke cultuur bij Bukittinggi op West Sumatra. En dan verder zuidwaarts, een gebied waar nauwelijks buitenstaanders reizen. De route slingert verder over de bergketen de Bukit Barisan met zijn tropische regenwouden, het Nationale Park Kerinci bij Kersik Tuo, dorpen en kleinschalige plantages. De reis eindigt in Bengkulu, in vroeger tijden een koloniale vesting.

Rondreis 2: Avontuurlijk en actief Sumatra

20 dagen

Het weelderige groene eiland Sumatra is zeer geschikt voor een actieve vakantie. De ideale rondreis voor als u niet teveel wilt zitten in een busje. U ziet heel veel van het groene Sumatra. U maakt jungletrekkings, rijdt op een olifant, ziet de orang oetans in het wild, u gaat raften door het oerwoud, u wandelt rond vulkanen, u snuift de traditionele culturen van de Bataks en de Minangkabauers op en u maakt een kanotocht.

Rondreis 3: Jungle, stammen en Nationaal Park

15 dagen

Een uitgebreide rondreis door de jungle van het Gunung Leuser Nationale Park en het Kerinci Nationale Park. Veel natuur, orang oetans en olifanten. Maar ook de boeiende Batak- en Minangkabaucultuur leert u kennen tijdens deze veelomvattende rondreis over Sumatra.

Rondreis 4: Transsumatra reis

23 dagen

Een uitgebreide en afwisselende reis waarbij u in één reis heel Sumatra ziet. Naarmate u meer naar het zuiden reist wordt het steeds minder toeristisch. Onderweg ziet u veel natuur, u bezoekt drie verschillende Nationale Parken en u ziet de verschillende traditionele culturen van de Bataks en de Minangkabauers.