Wij bellen u terug

Vindt u het prettig om met één van onze landendeskundigen uw reisplannen te bespreken? Dat kan. Vul uw gegevens hiernaast in en wij bellen u terug.

(maandag t/m vrijdag, van 09.00-17.30 uur). 

Vul hier niets in a.u.b.
Sluiten

Rondreis 1: Baliemvallei

Inleiding

 

Inleiding

Een unieke ervaring en duizenden foto’s rijker, zult u terugkeren van deze bijzondere reis naar de binnenlanden van Indonesië. Twee weken lang gaat u op ontdekkingstocht door de Baliemvallei. U maakt wandelingen door de natuur, u maakt kennis met de prehistorische cultuur van de Papua bevolking, u bezoekt markten, rust lekker uit in het mooie hotel en ziet een heel ander deel van Indonesië.

  

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Indonesië. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, bijvoorbeeld door bij de losse excursies van Irian Jaya te kijken. We passen uw reis graag aan uw wensen aan. Als u ergens langer of korter wilt verblijven, dan passen wij dit voor u aan. De reis kent geen vaste vertrekdata.

 

 

Programma van dag tot dag

Dag 1   Aankomst Jakarta

Dag 2   Jakarta- Jayapura- aankomst Wamena

Dag 3   Baliemvallei

Dag 4   Baliemvallei

Dag 5   Baliemvallei

Dag 6   Baliemvallei

Dag 7   Baliemvallei

Dag 8   Baliemvallei

Dag 9   Baliemvallei

Dag 10 Baliemvallei

Dag 11 Baliemvallei

Dag 12 Wamena- Jayapura

Dag 13 Jayapura- Denpasar- Tuban

Dag 14 Tuban

Dag 15 Vertrek

 

 

Accommodaties

Er is slechts één luxe hotel in de Baliemvallei. Dit hotel hebben we voor u geselecteerd. In Jayapura zijn er een aantal eenvoudige en een luxe hotel. Aan u de keuze. Zie ook tabje Hotels.

 

Vervoer

De dagexcursies worden uitgevoerd met een safaribusje van het hotel. Het vervoer vindt eventueel samen met andere gasten plaats. Het programma van de excursie zelf wordt individueel uitgevoerd. U heeft uw eigen gids en volgt het programma in uw eigen tempo.

 

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu twee of twintig personen (of meer) is. Het is een privé reis, geen groepsreis. Soms doen andere gasten van het hotel dezelfde excursie als u op dezelfde dag. Het vervoer zal dan gezamenlijk zijn, maar u heeft uw eigen gids.

 

De vluchten naar Indonesië

Vluchten naar Indonesië: wij regelen deze voor u. Kijk voor onze voordelige tarieven op: Vliegtickets.

 

Meer informatie of een offerte?

Meer informatie of een offerte?

Per telefoon

Belt u ons gerust op het volgende nummer:

0299-475083

 

Per e-mail

Gebruikt u hiervoor bij voorkeur ons offerteformulier

Persoonlijk langskomen

Wilt u langskomen om uw reiswensen te bespreken? U bent van harte welkom. Maakt u even een afspraak, dan kunnen de landendeskundigen ruim de tijd voor u nemen.

 

Klik hier voor ons adres en routebeschrijving.