Wij bellen u terug

Vindt u het prettig om met één van onze landendeskundigen uw reisplannen te bespreken? Dat kan. Vul uw gegevens hiernaast in en wij bellen u terug.

(maandag t/m vrijdag, van 09.00-17.30 uur). 

Vul hier niets in a.u.b.
Sluiten

Rondreis Bali

De onderstaande rondreizen op Bali zijn voorbeelden van reizen en routes die wij zelf heel mooi vinden. Het is natuurlijk altijd mogelijk om uw Bali rondreis door ons aan te laten passen aan uw wensen. Laat u inspireren door het onderstaande aanbod van Bali. 

PRIVE-RONDREIZEN:
Dit zijn complete reizen, vanaf Nederland en terug. Ook deze rondreizen, altijd op privé-basis, kunnen we natuurlijk nog aanpassen aan uw wensen.

BOUWSTENEN:
Bouwstenen zijn reizen van een aantal dagen en kunnen aan elkaar gekoppeld worden tot een complete reis. Ook de meeste bouwstenen kunnen we aanpassen aan uw reiswensen.

EXCURSIES:
Excursies zijn altijd een halve dag of een hele dag.

Rondreis 1: Bali's bergen en kusten

12 dagen

Vier totaal van elkaar verschillende strand/ kustplaatsen en hoge bergen in het binnenland. Deze rondreis over Bali voert langs prachtige plaatsen. Zo bezoekt u het bergplaatsje Ubud, bekend vanwege de vele kunstenaars die er leven en werken. De routes van de ene naar de andere plaats zijn zo fraai, u weet niet wat u ziet. En dat alles in een rustig tempo. De reis begint en eindigt aan de zuidkust, waar u op twee verschillende locaties verblijft.

Rondreis 2: Onbekend Bali

15 dagen

Echt kennismaken met de Balinezen: deze reis voert langs dorpen zoals Sidemen (waar u bij de schoolmeester kunt logeren) en Blimbing, waar u door een gebied wandelt dat nauwelijks door toeristen wordt bezocht. U slingert tijdens deze uitgebreide rondreis over Bali: van hoge bergen naar mooie witte stranden bij Sanur en Tuban of Legian en lavastranden bij Lovina. Grote kans om dolfijnen te zien bij Lovina, terwijl u bij Ubud zeker apen zult zien. Het meest authentieke oostelijke deel van Bali kunt u vanuit Candi Dasa verkennen.

Rondreis 3: Huwelijksreis op Bali en Lombok

16 dagen

De ultieme honeymoonbestemming: de eilanden Bali en Lombok in Indonesië. Het hele jaar door aangename temperaturen, mooie stranden en een kleurrijke onderwaterwereld. De cultuur is boeiend, de natuur weelderig en omdat de afstanden klein zijn, is het prima te doen om wat te bekijken tijdens uw huwelijksreis.  

 

Rondreis 4: Culinaire reis op Bali

11  dagen

Prachtige rijstvelden, boeiende koffieplantages en verse vis uit de zee: de beste ingredienten voor een culinaire reis op Bali. Tijdens deze reis maakt u kennis met de typisch Balinese keuken. Maak een wandeling door de prachtige rijstvelden, bezoek een koffieplantage in Munduk en eet verse vis op het strand van Jimbaran. Uiteraard kunt u zelf ook uw kookkunsten in praktijk brengen bij een kookcursus.

Rondreis 5: Familiereis Bali

15 dagen

Een reis die zeer geschikt is voor families met kinderen. We hebben overal hotels met familiekamers opgenomen. De reis is rustig qua opzet, u hoeft niet iedere dag te verkassen. Natuurlijk ziet u de bijzondere cultuur en weelderige natuur van Bali. Maar er zitten een aantal excursies in de reis die leuk zijn voor jong en oud. U gaat snorkelen en ziet dolfijnen. Een bijzondere toevoeging kan een bezoek aan een weeshuis bij Lovina vormen.

Rondreis 6: Villa combi op Bali

13 dagen

Maak uw verblijf op Bali extra bijzonder door het verblijf in schitterende villa’s. Niet één, maar u logeert op diverse plekken zodat u zonder veel te hoeven reizen heel Bali kunt ontdekken. 

Rondreis 7: Villa combi onbekend en rustig Bali

13 dagen

Kent u de meest bezochte plaatsen op Bali al en wilt u eens iets nieuws ontdekken, of wilt u naar Bali maar niet in de drukte zitten? Dan is een combinatie van een verblijf in villa’s op wat minder bekende plaatsen ideaal voor u. U verblijft in mooie villa’s.

Rondreis 8: Fietsen over Bali

14 dagen

De lucht opsnuiven, de warmte op uw huid voelen, de geluiden om u heen goed tot u door laten dringen. Op de fiets beleeft u een land nóg meer dan vanuit een auto.